Regi zelf ook heel erg verrast door zijn kinderen: “Nooit gedacht dat ik dat nog met hen zou doen”
PMN
Regi zelf ook heel erg verrast door zijn kinderen: “Nooit gedacht dat ik dat nog met hen zou doen”
Foto: Photonews

Het zou een knalzomer geweest zijn voor Regi. Hij heeft met ‘Kom Wat Dichterbij’ een enorme hit beet die hij zou kunnen spelen op de festivals, maar de corona besliste er anders over.

“Het is sowieso raar, hoor. Kom wat dichterbij is een van de grootste hits uit mijn leven en ik heb dat nummer nog nooit voor een publiek kunnen spelen. Ik heb geen idee hoe de reactie van een volle zaal of weide daarop zou zijn”, reageert Regi in Het Nieuwsblad. 

“We hebben het in oktober opgenomen, en sindsdien heb ik het nooit voor meer dan vijf man gespeeld. Dat vind ik best jammer. Het zou me anders de zomer wel geweest zijn: al die festivals, met dan zo'n hit erbij?”

Ondanks dat er voor Regi deze zomer geen optredens zijn, gaat hij toch niet met zijn gezin op vakantie. “Er is sowieso nog werk genoeg, met allerhande tv- en radio-optredens. Zo is het altijd al geweest. Ik ben nog nooit in de zomer op vakantie kunnen gaan.”

De kinderen van Regi kunnen zich wel uitleven in de tuin. “We hebben het grote geluk dat we een tuin hebben. En Ellie Martha, de oudste, heeft Uno ontdekt. Iets analoogs, nota bene. Nooit gedacht dat ik dat nog met mijn kinderen zou doen. (lacht) Je hoeft echt geen zware kosten te doen om kinderen bezig te houden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.