Verrassing in de maak bij ‘Familie’? “Gesprekken aan de gang over terugkeer van dit bekende personage”

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Martine Jonckheere werd vijf jaar geleden ontslagen bij ‘Familie'. In Story geeft de actrice toe dat de werkloosheid haar financiële stress bezorgt.

“Sinds oktober is Filip met pensioen, maar door zijn artiestenstatuut is dat een heel laag pensioen. Normaal treedt hij nog af en toe op, maar nu is alles geschrapt. Ik heb een uitkering, maar die is lager dan het lee?oon. Financieel is het dus echt overleven. Heel spaarzaam omgaan met het spaargeld dat ons nog rest”, vertelt Martine Jonckheere.

Martine heeft wel perspectieven op nieuw acteerwerk. “De contacten met de bazen bij 'Familie' zitten nog altijd goed. Voor de coronacrisis waren er wat gesprekken aan de gang over een mogelijke terugkeer en die verliepen heel positief.” Daarover is echter nog niets concreet.

“Ik heb nu al een tijdje niets meer gehoord. Ach, ik vertrouw mijn contactpersoon en hoop dan maar dat ze alles wat ze tegen mij zeggen ook echt nastreven. Ik had ook wel een kleine maar mooie rol beet voor een nieuwe ?ctiereeks, niet bij VTM, waarvan de opnames in september zouden starten. Die draaidagen zijn uitgesteld naar volgend jaar.”