‘Down The Road’-presentator Dieter Coppens in Nederland overladen met complimenten: Dit zeggen ze over hem
‘Down The Road’-presentator Dieter Coppens in Nederland overladen met complimenten: Dit zeggen ze over hem
Foto: Photonews

In Nederland kunnen ze sinds kort naar het tweede seizoen van onze ‘Down The Road’ kijken. Ook daar steelt presentator Dieter Coppens alle harten met zijn charmes. Hij valt erg in de smaak bij de Nederlandse kijksters. TV Familie geeft een kort overzicht van hun reacties.

“Hij is zo leuk! Als alle mannen in België net zo schattig zijn als hij, is dat voor mij een reden om te emigreren”, reageert een Nederlandse vrouw. Een andere Hollandse kijkster zegt: “Dieter Coppens is een gewone, lieve Belg, maar hij ziet eruit als een Italiaanse hartenbreker. De perfecte combinatie!” En nog een andere Nederlandse: “Hij is knap, intelligent, meevoelend én ook nog grappig. Dieter is te mooi om waar te zijn. Zo’n mooie, lieve man!”

Ook bij de Nederlandse tv-kenners oogst ‘Down The Road’ veel lof. “Dit is een mooi en ontroerend programma. Met een presentator die je echt weet te raken”, klinkt het in Gids.tv. Ook Sophia Geuze van Nederlands Dagblad is fan. “Ik vind ‘Down The Road’ een pakkende en leerzame reeks. “Doordat er amper in gemonteerd lijkt te zijn, is ‘Down The Road’ heel eerlijk. Je wordt écht geraakt. Dat is uniek in deze tv-tijden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.