Tom Dice en Kato kondigen groot nieuws aan: “Het maakt ons waanzinnig happy”
Tom Dice en Kato kondigen groot nieuws aan: “Het maakt ons waanzinnig happy”
Foto: Instagram

Tom Dice en Kato hebben groot nieuws aangekondigd. Ze kunnen weer gaan optreden als ‘The Starlings’. Hun ‘Songbird Sessions’ spelen ze voor maximaal 200 personen.

“Eindelijk! Wij mogen aankondigen dat wij deze zomer toch live kunnen optreden. We kijken er zo naar uit om het podium te beklimmen en een fantastisch moment te kunnen beleven, samen met jullie”, schrijven The Starlings op Instagram.

“De Songbird Sessions is The Starlings, puur en eerlijk, vlak voor je neus.” Tom en Kato zullen zowel nummers brengen uit Liefde voor Muziek als nummers van hun debuutalbum. Gezien de coronasituatie is het aantal plaatsen beperkt tot 200 personen, maar The Starlings beloven dat het daardoor alleen nog gezelliger wordt.

Op 9 juli staan ze in het pop-up theater in Puurs om 18 uur en 21 uur, op 10 juli staan ze in de Ghelamco Arena in Gent, om 21 uur. Kato laat op Instagram weten dat het optreden in de Ghelamco Arena al uitverkocht is. Voor de shows in Puurs zijn nog tickets te verkrijgen.

Tom en Kato popelen om weer op het podium te kunnen staan. “We mogen eindelijk weer wat en dat maakt ons waanzinnig happy. Jullie gaan ons kunnen zien maar wij ook eindelijk jullie gezichten!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.