Kate Middleton heeft het emotioneel zwaar: Dit is er aan de hand

bron: Vogue
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Kate Middleton heeft zich in een openhartige speech over mentaal welzijn gericht tot kinderen. Ze deed dat in de wekelijkse vergadering van de Oak National Academy. Kate sprak over hoe emotioneel zwaar de lockdown is voor iedereen, ook voor zichzelf.

“We hebben allemaal onze ups en downs, vooral wanneer dingen in ons leven veranderen zoals ze de laatste tijd op zoveel manieren zijn. Dit kan ervoor zorgen dat we enorm veel verschillende gevoelens hebben. Soms kunnen deze gevoelens goed zijn, maar soms kunnen ze ongemakkelijk zijn en voelen we ons bezorgd, boos of overstuur”, zei Kate Middleton in de speech.

De hertogin had het over de gevoelens van frustratie die men heeft op dit moment: “Als je je vrienden niet kunt zien of geen tijd met je familie kunt doorbrengen, zal dat ongetwijfeld frustrerend voor je zijn, net als voor hen. Het is een heel moeilijke tijd voor ons allemaal. Maar het is belangrijk om te weten dat deze gevoelens en frustraties volkomen normaal zijn, en dat ze niet voor altijd zijn.”