Het gaat niet goed met Ruud De Ridder: “Hij was aan het wenen"
PMN
Het gaat niet goed met Ruud De Ridder: “Hij was aan het wenen"
Foto: ATV

Ruud De Ridder zit in zak en as. Hij moet het ‘Echt Antwaarps Theater’ sluiten, iets wat hij destijds hielp mee opstarten. De coronacrisis deed hem de das om.

Veerle Dejonghe is de ex-schoondochter van Ruud De Ridder. Ze belde hem op nadat ze het slechte nieuws hoorde. In Dag Allemaal vertelt Veerle hoe dat telefoongesprek verliep.

“Hij weende ook... Ruud zit er echt heel zwaar door. Ik ook, ik maakte twaalf jaar deel uit van de hoofdcast en heb er 39 stukken gespeeld. Ruud geloofde in mij, en ik ben hem daar enorm dankbaar voor. Ik heb zoveel mooie herinneringen. We waren een familie, met de voor- en nadelen. Als het botste, dan knalde het goed.”

“Nee, dit heeft niets met de ruzie met zijn zoon Sven te maken. corona heeft hem de das omgedaan, het is alleszins spijtig dat dit allemaal zo samenkomt. Toen Sven en ik nog een koppel waren, is Ruud eens komen vragen of wij het theater later wilden overnemen en het was een directe ‘ja!’. Helaas zijn de dingen anders gelopen... (Veerle verwijst naar haar breuk met Sven en de ruzie met Ruud) Was dat niet gebeurd, dan bestond het Echt Antwaarps Teater nu nog."

Meer nieuws

Meer nieuws

.