Duivels! Baasje van katje Lee doet onthulling: “Grellig wat iemand wil doen met hem”

door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
In een mum van tijd is de 23-jarige Selana Ali bekend geworden in Vlaanderen. Het was zij die katje Lee van Peru mee naar ons land bracht.

Het veroorzaakte een storm aan commotie. Er waren vermoedens dat het katje hondsdolheid zou hebben. “Als Lee hondsdolheid had, begrijp ik dat hij moet sterven’, zegt Selena in TV-Familie. “Maar testen hebben uitgewezen dat hij gezond is.” 

“En zolang dat het geval is, vecht ik voor het leven van een dier dat zich niet kan verweren. We willen Lee na z’n verplichte quarantaine verwelkomen in ons gezin, maar voorlopig is het nog bang afwachten.”

Lee intussen weer overgebracht naar Peru, waar hij in quarantaine moet. Als hij gezond blijft, mag hij terugkeren naar België. Tijdens de lockdown heeft Selena heel wat dreigementen ontvangen;

“Mama zei dat ik die niet mocht lezen”, gaat Selena verder. “Maar in het begin heb ik er toch enkele opengedaan. En die maakten mij zó angstig... Ik ben zelfs naar een coach gegaan om hiermee te leren omgaan.” 

“Want er waren ook ingesproken berichten van iemand die in gebroken Nederlands zei dat ze mijn katje in brand zou komen steken. Hoe grellig is dat! Maar ik krijg ook veel steunbetuigingen. En honderden aanbiedingen om Lee te adopteren mocht dat nodig zijn. Ja, gelukkig telt ons land heel veel dierenliefhebbers!"