Er staat Christophe uit ‘Blind Getrouwd’ een heel speciaal moment te wachten met zijn nieuwe vriend
PMN
Er staat Christophe uit ‘Blind Getrouwd’ een heel speciaal moment te wachten met zijn nieuwe vriend
Foto: Instagram

Christophe heeft na zijn mislukt huwelijk met Nick een nieuwe vriend gevonden. Er staat hem een heel speciaal moment te wachten.

Christophe Ramont is nu samen met Carl. Op Instagram heeft de deelnemer uit ‘Blind Getrouwd’ fijn nieuws te melden.

“Dit weekend trek ik er op uit met deze knapperd, hij neemt me mee naar een plek waar ie zelf heel erg fan van is. Onze eerste echte reis. Gezien de maatregelen nog niet heel ver weg, maar toch even helemaal weg” zegt Christophe.

“We zoeken het overigens buiten de landsgrenzen, maar wel nog altijd in een buurland. Durven we het aan om naar het Noorden te trekken en de Nederlandse vrienden in shock te brengen net nu die ‘Blind Getrouwd’ ontdekken?”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'll take your hand and follow you, wherever you go... Dit weekend trek ik er op uit met deze knapperd, hij neemt me mee naar een plek waar ie zelf heel erg fan van is. Onze eerste echte reis. Gezien de maatregelen nog niet heel ver weg, maar toch even helemaal weg. We zoeken het overigens buiten de landsgrenzen, maar wel nog altijd in een buurland. Durven we het aan om naar het Noorden te trekken en de Nederlandse vrienden in shock te brengen net nu die #BlindGetrouwd ontdekken? 😉 . . . . #gaycouple #travel #travelgram #instatravel #Nederland #Frankrijk #Duitsland #Luxemburg #wheredowego #weekjeweg #soexcited #eerstereissamen #CCtravel 📷 @lovetalesbyelvire

Een bericht gedeeld door Christophe Ramont (@c_ramont) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.