Nathalie Meskens maakt zich bedenking over haar baby Lima: “Kan het nauwelijks geloven”
PMN
Nathalie Meskens maakt zich bedenking over haar baby Lima: “Kan het nauwelijks geloven”
Foto: Instagram

Nathalie Meskens werd eerder dit jaar voor de eerste keer moeder. Ze kreeg met Lima een bloem van een dochtertje.

Lima is intussen al drie maanden oud. “Ik kan het nauwelijks geloven”, reageert mama Nathalie Meskens. “Soms heb je het gevoel alsof de tijd stil staat. En toch, zie je de tijd letterlijk voorruit tikken.Want elke seconde van de dag groeit ze. Alle eerste outfitjes die in het begin veel te groot waren liggen al opgeborgen in een doos. Toen ze geboren was had ze maat nul qua luiers en we zitten nu al aan maat twee.😅Time flies when you’re having fun...en dat is echt zo.” 

“Wat een heerlijk avontuur zo een baby’tje...Dagelijks hoor ik mensen tegen me zeggen:’geniet ervan want het gaat zo snel’. En dat doen we,genieten!En natuurlijk heb ik ook een mega slaap tekort en 500 nieuwe rimpels erbij maar het is het allemaal meeeeeer dan waard.” 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12woensdagen geleden werd de liefste schat ter wereld geboren...Is Lima al 3maanden oud?Ik kan het bijna niet geloven. Soms heb je het gevoel alsof de tijd stil staat. En toch, zie je de tijd letterlijk voorruit tikken.Want elke seconde van de dag groeit ze. Alle eerste outfitjes die in het begin veel te groot waren liggen al opgeborgen in een doos. Toen ze geboren was had ze maat nul qua luiers en we zitten nu al aan maat twee.😅Time flies when you’re having fun...en dat is echt zo. Wat een heerlijk avontuur zo een baby’tje...Dagelijks hoor ik mensen tegen me zeggen:’geniet ervan want het gaat zo snel’. En dat doen we,genieten!En natuurlijk heb ik ook een mega slaap tekort en 500nieuwe rimpels erbij maar het is het allemaal meeeeeer dan waard☺️😍I love being a mommy❤️#mommylife #babygirl #lima #pampersluiers #spon @pampers_belgium

Een bericht gedeeld door Nathalie Meskens (@nathaliemeskensofficial) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.