Grote zorgen om Margot Hallemans toen ze baby was
Grote zorgen om Margot Hallemans toen ze baby was
Foto: Medialaan

De heftige beelden van een hoogzwangere Hanne in ‘Familie’ vastgesnoerd op een bed, lieten niemand onberoerd. Margot Hallemans’ moeder kon het soms bijna niet aanzien. Maar een paar jaar geleden was ze écht ongerust toen ze foto’s van Margot in het ziekenhuis zag.

Margots ouders zaten in Frankrijk toen ze voor de grap enkele foto’s vanop de intensive care stuurde. Haar moeder sloeg helemaal in paniek en wou meteen naar huis. Maar de frank viel bij Margots vader. Bij de laatste foto stond immers: ‘Dit is niet echt.’ Margots personage Hanne was toen verlamd geraakt door een ongeval. Die foto’s van haar in het ziekenhuis riepen bij haar mama opnieuw bezorgdheid op.

“Margot is acht weken te vroeg geboren en moest dan nog twee maanden in een couveuse”, verduidelijkt haar papa Wim in Dag Allemaal. “Haar mama had een te hoge bloeddruk en er was gevaar voor zwangerschapsvergiftiging. Als baby hing Margots leven aan een zijden draadje. We zijn toen in allerijl naar het ziekenhuis gereden. Dat was ook heel heftig voor mijn echtgenote. Mede daardoor is Margot lang een mama’s-kindje geweest, hun band was heel bijzonder.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.