Tatyana Beloy openhartig: “Ik schreeuwde een soort oerkreet: ‘Nééé!’”
Tatyana Beloy openhartig: “Ik schreeuwde een soort oerkreet: ‘Nééé!’”
Foto: Instagram

Eind mei beviel Tatyana Beloy van haar zoontje Wolfgang. In HUMO vertelt ze dat de geboorte anders verliep dan ze had gehoopt. Dat lezen we in Het Laatste Nieuws.

Tatyana Beloy was zeven maanden zwanger toen de coronacrisis uitbrak. Daardoor wilde de actrice liever thuis bevallen. “Ik had geen zin in die ziekenhuistoestanden die je in het nieuws zag”, zegt ze HUMO. Uiteindelijk bleek haar angst voor de kraamkliniek nergens voor nodig te zijn.

De geboorte van haar zoontje verliep niet zoals gepland. Op vrijdagavond kreeg ze krampen, zaterdagavond belden ze de vroedvrouw. “Ik had al 25 uur weeën, maar nog geen ontsluiting”, vertelt Tatyana. “Op zondag, na 40 uur weeën, zei de vroedvrouw dat ik beter naar het ziekenhuis kon gaan.”

Toch duurde het nog een tijd eer Wolfgang ter wereld zou komen. “Na uren persen zei de gynaecoloog: ‘Taty, ik denk dat we een zuignap zullen moeten gebruiken, en als dat niet lukt, wordt het een keizersnede.’ Ik schreeuwde een soort oerkreet: ‘Nééé!’3

"Ik begon te persen alsof mijn leven ervan afhing”, aldus Beloy. “‘Ik zie het hoofdje!’, zei de gynaecoloog. Iedereen juichte alsof we een marathon aan het winnen waren. Niet veel later was Wolfgang er. Het meest magische moment van mijn leven.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.