Hugo Sigal ziet het heel somber in: “Dit wordt een echte ramp”
Hugo Sigal ziet het heel somber in: “Dit wordt een echte ramp”
Foto: Photonews

In Primo geven Nicole en Hugo een interview over ‘geluk’. Het koppel is ervan overtuigd dat geld op een bepaalde manier wel gelukkig gemaakt.

“Vraag het maar eens aan iemand die nu met de handen in het haar zit omdat hij zijn rekeningen niet kan betalen. Geld maakt gelukkig. Nou ja, geluk zou ik het niet durven noemen, maar het geeft je zekerheid. En dat heeft een invloed op je geluk”, zegt Hugo Sigal.

“Als je iets opzij hebt staan, dan biedt dat rust”, pikt Nicole in. “Als je hoort en leest hoeveel mensen er nu een beroep moeten doen op de voedselbanken, dan maakt me dat echt verdrietig. Dat dit vandaag, in onze welvaartsmaatschappij, nog het geval is, is eigenlijk onvoorstelbaar.”

“En hoeveel gaan er nog bijkomen?”, vraagt Hugo zich luidop af. “Al die ontslagen nu door die crisis! En al die bedrijven die zullen moeten sluiten! Het wordt een economische ramp. Het einde is nog lang niet in zicht. Maar deze crisis toont nu ook en vooral aan dat iedereen gelijk is: rijk of arm. Iedereen zit in hetzelfde schuitje.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.