Saartje Vandendriessche gechoqueerd door berichten die ze online heeft ontvangen: “Echt ranzig”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In Primo vertelt Saartje Vandendriessche dat ze onlangs degoutante berichtjes heeft ontvangen. De afzender was bovendien amper twaalf jaar oud.

“Na ‘De Container Cup’ kreeg ik een berichtje van een manneke van twaalf jaar met de vraag of mijn dochter op TikTok zat want hij wou haar volgen. Ik antwoordde dat ik haar dat wel eens zou vragen maar dat ze nu bij haar papa was. Maar die bleef maar berichten sturen totdat ik antwoordde dat ze niet in contact wou komen met hem. Heel vriendelijk en beleefd liet ik hem dat weten.”

“Weet je wat hij me nadien stuurde? ‘Ik wil met jou neuken’. Echt waar. Ik ben naar zijn profiel gaan kijken en dat was inderdaad een jongetje van twaalf jaar. Ik was echt gechoqueerd. Ik heb hem laten weten dat ik die reactie niet gepast vond en heel zielig. Hij schreef wel tien keer ‘sorry’, maar ineens, twee dagen later, stuurde hij weer ‘Allez, hoe zit het? Wanneer ga je met me naar bed?’”

“Ik heb hem toen geblokkeerd want het werd echt wel ranzig. In hun blootje onder de douche gaan staan, dat durven ze niet, maar dergelijke berichten naar een volwassen vrouw sturen, dat durven ze dan weer wel. Echt degoutant. Mensen permitteren zich anoniem de goorste dingen.”