Dat doen Bart Kaëll en Luc Appermont niet uit schrik voor het coronavirus: “Je kan dat misschien flauw vinden”
Dat doen Bart Kaëll en Luc Appermont niet uit schrik voor het coronavirus: “Je kan dat misschien flauw vinden”
Foto: Instagram

We kunnen met z’n allen weer op café gaan en afspreken met vrienden. Maar ook na de versoepeling blijven Bart Kaëll en Luc Appermont voorzichtig.

“Luc en ik vermijden plaatsen met veel volk, zoals winkelstraten”, zegt Bart Kaëll in Dag Allemaal. “Onlangs waren we aan de kust, maar er was zoveel volk op de dijk, dat we naar de zijstraten uitweken. Ik volg gewoon mijn instinct.”

Bart en Luc blijven voorzichtig, ook na de versoepeling van de maatregelen. “Als er iemand over de vloer komt, houden wij afstand”, zegt Bart. “Boodschappen worden aan huis geleverd. Ik winkel graag, maar nu wacht ik daar liever nog mee. Net als met op vakantie gaan.”

“We zouden graag naar ons Spaans buitenverblijf gaan, maar ik ben er niet happig op om te vliegen. Met de auto moet je onderweg overnachten en wie weet in wat voor hotel je terechtkomt. Op reis wil ik niet vasthangen aan beperkingen. Dan blijf ik liever thuis.”

“Daarom zijn we ook nog niet op restaurant geweest. Je kan dat flauw vinden, maar wij behoren tot een risicogroep. Zelfs wie de ziekte overleeft, houdt er vaak letsels aan over op longen, nieren en lever. Dat is het mij niet waard.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.