Marie Verhulst: “Triest als mensen dat tegen mij zeggen”
PMN
Marie Verhulst: “Triest als mensen dat tegen mij zeggen”
Foto: Instagram

Marie Verhulst is het nieuwe baasje van Samson. Door de coronacrisis lag ook voor haar alles stil.

In de podcast 'De Tien Meest Gegoolgde Vragen' blikt Marie Verhulst terug op haar jeugd en dochter te zijn van een bekende vader, namelijk Gert Verhulst. 

"In de lagere school is het cool dat je vader ‘Gertje’ is van Samson. Ze willen dan bij mij komen spelen om mijn papa of Samson te zien. Sommige kwamen alleen maar om hem te zien en niet mij. Ik heb zo veel verzoekjes geweigerd. Gelukkig hebben mijn broer Viktor en ik een goede mensenkennis", vertelt Marie bij Qmusic.

"In het middelbaar was dat niet meer fijn. Dan worden daar heel veel opmerkingen over gemaakt. Dan was het niet leuk dat papa mij afzette voor de schoolpoort. Ze blaften naar mij en riepen hond. En toen kwam ik op de kunstschool en daar keken ze op naar Gert Verhulst. Ze vonden het cool dat hij programma’s maakt die iedereen leuk vindt. En nu ben ik daar vrij neutraal in."

"Ik zou niet een hele dag thuis willen zitten en leven op de kosten van mijn ouders. Ik vind dat heel triest, ook voor de mensen die mij zeggen dat ik niet meer zou moeten werken. Ik haal veel meer voldoening uit iets waar ik voor gespaard heb. Wij zijn ook niet opgevoed dat we zomaar alles zouden krijgen. Ik zou ook niet willen dat ik alles zou krijgen. Zo nul ambitie hebben en wachten op geld. Dat is zo erg."

Meer nieuws

Meer nieuws

.