"Dit kan een steek zijn van Valerie De Booser aan Koen Wauters"
PMN
"Dit kan een steek zijn van Valerie De Booser aan Koen Wauters"
Foto: Photonews

Valerie De Booser straalt. Ze zitten midden in een scheiding maar ziet er zeer goed uit. Heeft ze de scheiding verwerkt of dit alleen maar schone schijn?

Valerie De Booser heeft met Dirk een nieuwe vriend gevonden. Al liet ze al weten dat dit niet betekent dat ze de breuk met Koen Wauters al verwerkt heeft. 

Valerie ziet er dan wel heel goed uit voor iemand die nog een liefdesbreuk aan het verwerken is. Klinisch seksuologe en relatietherapeute Chloé De Bie, bekend van het VTM-programma ‘Koppels’, denkt dat Valerie op deze manier de draad weer wil terug opnemen. "Op een bepaald moment bereik je een punt waarop je zegt: 'Ga er opnieuw voor!'. Dat gebeurde volgens mij nu ook bij haar", legt Chloé uit in TV-Familie.

"Hoe doe jet dat? "Wel, door gezond te leven, te eten en te sporten. En dat is waarschijnlijk wat Valerie gedaan heeft. Ze heeft de tijd genomen om aan zichzelf te werken en om er nog beter uit te zien. Met resultaat: Valerie straalt! Al is het uiteraard een trend om je op social media alleen maar van je beste, mooiste kant te laten zien."

"Bij break-ups is het precies een modeverschijnsel om zo snel mogelijk te tonen hoe goed het met je gaat. Het kan een steek naar je ex zijn. Door te tonen dat je ook zónder hem of haar kan. Al weet ik, als expert, dat de realiteit vaak anders is. Dus spiegel je daar niet te veel aan."

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.