James Cooke en Dorian hakken moeilijke knoop door: “Echt een kutdag om zoiets te moeten beslissen”
James Cooke en Dorian hakken moeilijke knoop door: “Echt een kutdag om zoiets te moeten beslissen”
Foto: Instagram

James Cooke had gehoopt deze zomer te trouwen met zijn Dorian. Jammer genoeg zal het dit jaar niet meer gebeuren.

“We hebben het altijd maar uitgesteld, in de hoop dat we in juli of augustus te horen zouden krijgen dat het mag”, zegt James Cooke op MNM. “Maar het zien het donker in. Het gaat niet gebeuren. Het lijkt alsof de trouwsector de enige sector is die helemaal vergeten wordt.”

“Onze trouw ging normaal gezien in augustus plaatsvinden. En wij hebben deze ochtend beslist om het een jaar uit te stellen. We hakken gewoon de knoop door, want we zijn onszelf al de hele tijd blaasjes aan het wijsmaken. Dorian antwoordde dat hij het echt een ‘kutdag’ vond vandaag.”

Het was voor James een emotioneel moment om zoiets te beslissen. “Het was vanaf dag één dat ik hem leerde kennen mijn droom om met hem te trouwen, en dat is nog altijd mijn grootste droom. Dat we het nu een jaar uitstellen, dat was heel ambetant om te beslissen. Maar ik moet mij daarbij neerleggen en mag daar vooral niet te veel over nadenken. En we gaan de dag dat we normaal gingen trouwen de ganse dag geen telefoons opnemen en de ganse dag bij elkaar zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.