Dochter van ex-Miss België Cilou Annys naar het ziekenhuis gebracht: Meisje werd plots heel erg ziek

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Ex-Miss België Cilou Annys heeft een serieuze schrik opgelopen. Haar dochtertje werd deze week opgenomen in het ziekenhuis nadat ze plots heel erg ziek werd. Dat deelt Cilou zelf mee op Instagram.

“We hebben weer een avontuurtje achter de rug”, begint de ex-Miss België haar verhaal. “Gisteren begon de dag op het gemakje, een vriendinnetje mocht blijven spelen, niets aan de hand. Totdat we in de namiddag cadeautjes gingen kopen voor haar uitgesteld verjaardagsfeestje. Iets wat elk kind enthousiast zou moeten maken.”

Het liep echter al snel mis. “Binnen de 45 minuten had ze hoge koorts, overgegeven, stuiptrekkingen en draaiden haar ogen alle kanten op. Onze arts dacht meteen aan hersenvliesontsteking. Een nachtje in observatie aan de monitor en voldoende tests gaven vanavond gelukkig het eerder positieve resultaat. Een acute infectie die nogal agressief toesloeg!”

Het meisje is ondertussen aan de beterhand. “Ze is weer bijna 100%, nog wat knuffels en kusjes en ze is er weer helemaal bovenop. Bedankt iedereen voor de vele lieve berichtjes. Het deed ons allemaal veel deugd.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We hebben weer een avontuurtje achter de rug. Gisteren begon de dag op het gemakje, een vriendinnetje mocht blijven spelen, niets aan de hand. Totdat we in de namiddag cadeautjes gingen kopen voor haar uitgesteld verjaardagsfeestje. Iets wat elk kind enthousiast zou moeten maken. Al snel zag het er naar uit dat ze niet helemaal haarzelf was. Binnen de 45 minuten had ze hoge koorts, overgegeven, stuiptrekkingen en draaiden haar ogen alle kanten op. Onze arts dacht meteen aan hersenvliesontsteking. Een nachtje in observatie aan de monitor en voldoende tests gaven vanavond gelukkig het eerder positieve resultaat. Een acute infectie die nogal agressief toesloeg! Ons meisje is weer bijna 100%, nog wat knuffels en kusjes en ze is er weer helemaal bovenop. Bedankt iedereen voor de vele lieve berichtjes. Het deed ons allemaal veel deugd na de schrik die we gisteren opliepen ?????

Een bericht gedeeld door ? Cilou Annys ? (@cilouannys) op