Zwangere Maartje Van Neygen weet dat het niet makkelijk is voor haar man: “Echt kwaad geweest”
PMN
Zwangere Maartje Van Neygen weet dat het niet makkelijk is voor haar man: “Echt kwaad geweest”
Foto: Instagram

Maartje Van Neygen trouwde eerder dit jaar met haar man Senne. En nu verwacht het koppel hun eerste kindje.

De eerste maanden van de zwangerschap zijn voorbij. “Met veel ongemakken”, lacht Maartje Van Neygen in TV-Story. “Ik was heel misselijk en werd verplicht om veel te rusten. Van de quarantaine hebben we niet zoveel gemerkt.”

Maartje zegt ook dat haar man Senne veel geduld met haar moet hebben. “Ik ben geen makkelijke”, gaat Maartje verder. “Tijdens de eerste drie maanden kon ik huilen om de meest onnozele redenen. Maar ik ben maar een keer écht kwaad geworden, omdat ik het geslacht van de baby al voor de gender reveal party (een feestje waarop het geslacht van de baby wordt bekendgemaakt, red.) wou weten en hij niet.” 

“Toen moest hij me tien minuten laten afkoelen. Uiteindelijk vonden we een compromis: mijn mama heeft het ons op een originele manier verteld. Zij wist het geslacht als eerste omdat zij de cupcakes – met roze of blauwe vulling naargelang het geslacht – moest regelen.” 

“Voor alle duidelijkheid: het was geen echte party. We zijn in onze dichtste kring – en met mondmaskers op – aan de deuren geweest.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.