Sandrine André heeft belangrijk nieuws: “Dan zal ‘Familie’ opnieuw te zien zijn”
Sandrine André heeft belangrijk nieuws: “Dan zal ‘Familie’ opnieuw te zien zijn”
Foto: Medialaan

Door de coronamaatregelen hebben de opnames van ‘Familie’ elf weken stilgelegen. Ondertussen staan de acteurs opnieuw op de set, met de nodige veiligheidsmaatregelen.

In Story vertelt Sandrine André hoe zij de nieuwe manier van werken bij ‘Familie’ ervaart. Iedereen moet zich, begrijpelijk, aan heel wat regels houden. Binnenkomen moét nu via de hoofdingang en de trap. En wie naar beneden komt heeft voorrang.

Aan de deur van de kleedkamers worden de basisregels nog eens herhaald: handen wassen en voldoende afstand houden. En op de grond kleven stickers van ‘de Bomma’ die aangeven waar men mag lopen. Bij de make-up en de kapper is een mondmaskertje verplicht.

“Op de set houdt iedereen zich aan de afspraken, maar toch voel ik me heel onwennig. Afstand houden van collega’s die je anders een zoen geeft, zeker na zo’n lange tijd, voelt onnatuurlijk”, aldus Sandrine. “Ik heb tijd nodig om me aan te passen.”

“Gelukkig is de circle of trust in het leven geroepen: aan sommige acteurs is gevraagd om hun tv-lief in hun bubbel op te nemen. In mijn geval is dat Kürt Rogiers. Stomende liefdesscènes zijn er voorlopig niet bij, maar zo kunnen we elkaar bijvoorbeeld wel een kop koffie geven.”

Veel mensen vragen Sandrine nu al wanneer de nieuwe afleveringen van ‘Familie’ te zien zullen zijn. “Als alles goed blijft gaan en corona geen roet in het eten gooit, dan is dat aan het einde van de zomer.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.