Zwangere Lesley-Ann Poppe neemt besluit: “Dat wil ik nu niet zo ver laten komen”
Zwangere Lesley-Ann Poppe neemt besluit: “Dat wil ik nu niet zo ver laten komen”
Foto: Photonews

Dinsdag maakte Lesley-Ann Poppe bekend dat ze zwanger is van een dochter. Het wordt haar derde kindje, en het tweede kindje met haar man Kevin.

In TV Familie vertelt Lesley-Ann Poppe dat ze dringend een nieuwe garderobe moet aanschaffen, omdat ze al haar zwangerschapskleren al had weggegooid. Ze geeft ook eerlijk toe dat ze een beetje schrik heeft voor de extra kilo’s.

“Tijdens mijn vorige zwangerschappen ben ik telkens dertig kilo verdikt, en vooral na de geboorte van Gabriël heeft het lang geduurd om ze er weer af te krijgen. Ik wil het nu niet zo ver laten komen. Ik let goed op wat ik in mijn mond steek: geen zakjes Babybels zoals de vorige keren.”

Na de bevalling neemt Lesley-Ann zes weken verlof. “Even rust is nodig, als je te snel weer gaat werken dreigt het gevaar van een postnatale depressie. Maar ik ben niet het soort vrouw dat haar carrière op een lager pitje wil of moet zetten voor een baby.”

“Onze academy en beauty clinic draaien weer op volle toeren en ook The Pink Project is gelanceerd, de verzorgingslijn die ik samen met Yentl Keuppens gecreëerd heb. En ik heb recent drie kilo goud gekocht, om lippen-, haar- en gelaatsmaskers mee te maken. Plannen genoeg, dus!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.