Karolien Goris (19) blikt terug op deelname aan Belgium’s Got Talent in 2012: “Ik won wel, maar sommige commentaren hakten er stevig in”
Karolien Goris (19) blikt terug op deelname aan Belgium’s Got Talent in 2012: “Ik won wel, maar sommige commentaren hakten er stevig in”
Foto: YouTube

Wie herinnert zich Karolien Goris nog? Als 11-jarige meisje won ze de eerste editie van Belgium’s Got Talent in 2012. Vandaag is ze een 19 – jarige studente psychologie en zingt ze enkel nog in haar kamer. In Het Laatste Nieuws blikt Karolien terug op haar deelname aan de talentenshow.

Acht jaar geleden is het ondertussen dat Karolien de jury en het publiek omver blies met haar schattige verschijning en loepzuivere stem. Vanavond wordt haar passage nog eens van onder het stof gehaald, voor een driedelige special die het allerbeste uit de talentenjacht laat zien.

Karolien is vandaag nog altijd trots op haar prestatie. Al was het niet allemaal rozengeur en maneschijn. "Van de kijkers waren er veel negatieve reacties, zoals 'Waarom doet ze hieraan mee?' en 'Er zijn toch nog andere programma's voor haar?'. Ook over mijn gebit las ik veel commentaar, iets waar ik al heel onzeker over was. Dat komt aan als je 11 jaar bent”, blikt ze terug.

Karolien won de wedstrijd. Ze kreeg een platencontract en ze bracht drie singles uit, maar nadien werd het stil. "Ik heb nooit echt achter die singles gestaan, want het was niet mijn stijl", klinkt het. Intussen is van een muzikale carrière momenteel weinig sprake. "Ik zing nog in mijn kamer, waar ik een installatie heb. Misschien doe ik er binnenkort nog iets mee, dat zien we dan wel."

Meer nieuws

Meer nieuws

.