VTM

Laura Lieckens reageert scherp na kwetsende commentaar: “Doe vooral zo verder, je ouders zullen trots zijn"

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Op Instagram werd Laura Lieckens het slachtoffer van een venijnige opmerking. Ze laat het gelukkig niet aan haar hart komen.

Maandag vertelde Laura Lieckens naar aanleiding van een campagne van Rode Neuzen Dag dat ze geboren werd met een grote wijnvlek in haar gezicht. Ze heeft daarvoor al tientallen pijnlijke behandelingen ondergaan. De interieurarchitecte deelde er enkele foto’s van op Instagram. Iemand vond het nodig om daar een kwetsende reactie op te geven. “Maar gij blijft lelijk”, schreef de persoon in kwestie.

Op haar Instagram Stories toont Laura deze reactie. “Dit is de reden dat ik het onder de aandacht breng. Laat je nooit ontmoedigen door zo’n mensen. Ze zijn het niet waard”, schrijft Laura erbij. “Ze zitten waarschijnlijk zelf vol onzekerheid. Alleen maar heel jammer. Maar ze beseffen niet dat het je alleen maar sterker maakt.”

“En wat het dan zo grappig maakt, is haar gebruikersnaam”, schrijft Laura ook. De vrouw in kwestie noemt zich namelijk ‘nicegirl’. “Moet haar wel teleurstellen. Het doet me eigenlijk echt niets. Alleen jammer dat mijn ouders dit moet lezen. Doe vooral zo verder, je ouders zullen ongetwijfeld heel trots zijn.”

‘Hebt ge haar scheve bek al gezien?’, reageert dezelfde persoon wat later ook nog. “Jawel, elke ochtend als ik in de spiegel kijk. En dan drink ik er gewoon een goeie duvel op”, reageert Laura droog.