Gezondheidsproblemen van Martien Meiland zorgen voor grote ongerustheid: “Ik voel gewoon dat het niet goed is”

door: Redactie
Afbeelding bron: Vijf
In de recentste uitzending van ‘Chateau Meiland’, die maandag in Nederland werd uitgezonden, blijkt dat Martien Meiland met gezondheidsproblemen kampt. De familie maakt zich grote zorgen om de kasteelheer. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

In de aflevering is te zien hoe Martien zelf zijn gezondheidsproblemen aankaart. Hij blijkt namelijk al een tijdje met pijn op de borst te kampen. Aanvankelijk was dat enkel ’s nachts het geval, maar na enkele dag ook overdag. “Ik ben niet benauwd, maar ik weet gewoon dat het niet goed is”, aldus Martien over zijn klachten. “Ik voel het, dat voel je.”

De familie Meiland werd hard getroffen door de coronacrisis. Ze zagen hun inkomsten dalen en moesten noodgedwongen ingrijpen. Om de verwarmingskosten te drukken werd er bijvoorbeeld een pak minder gestookt in het kasteel. Mogelijk eisen de koude en de vochtigheid nu hun tol op Martien.

De familie maakt zich alvast grote zorgen. Dochter Montana vreest zelfs dat hij corona heeft. Ze speuren het internet af om te achterhalen wat er met Martien aan de hand zou kunnen zijn. Hij slaat in paniek en gaat meteen van het ergste uit. Hij vindt de tijd zelfs al rijp om stil te staan bij zijn begrafenis.