Veel steun voor Valerie De Booser na openhartigheid over scheiding:"Zo trots op jou!”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
In Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws, heeft Valerie De Booser onlangs voor het eerst gesproken over haar scheiding van Koen Wauters. Voor de respectvolle manier waarop ze dit deed, krijgt ze veel steun. Dat schrijft Dag Allemaal.

Enkele maanden na de aankondiging van haar huwelijksbreuk, heeft Valerie De Booser in een interview met Nina haar ziel blootgelegd. Heel opvallend was dat in het gesprek geen vleugje bitterheid te bespeuren was. Met dankbaarheid keek ze terug op wat geweest is, en ze had mooie woorden over voor haar ex, Koen Wauters.

“Koen en ik hebben elkaar godzijdank niet de duvel aangedaan, waardoor wij het ‘proper’ konden afsluiten, zeg maar”, zei Valerie. “Ik vind dat heel belangrijk. Wij hebben elkaar megagraag gezien. Dat zal altijd zo blijven. En de kinderen aanvaarden onze beslissing. Ze kennen het verhaal, ze weten dat er niemand anders in het spel was, ze nemen hun mama of papa niets kwalijk.”

Valerie stond er ook op om haar twee beste vriendinnen te bedanken voor hun steun tijdens de moeilijkste momenten. Babs Janssens en Ann Van Elsen kregen een bloemetje toegeworpen. Babs stak Valerie dan ook een hart onder de riem op Instagram, net als heel wat andere bekende en minder bekende vrienden. “Zo trots op jou!”, schrijft ze. Iets waar onder andere Evi Hanssen, Tatyana Beloy, Elodie Ouédraogo, Griet Van Hees en het volmondig eens mee zijn.