Acteur Johan Kalifa Bals kreeg het coronavirus: “Alles was weg, heel bevreemdend”

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Er mogen dan al wel heel wat versoepelingen gedaan zijn, het coronavirus is nog steeds in het land en maakt elke dag opnieuw slachtoffers. Acteur Johan Kalifa Bals en zijn vriendin hebben het virus opgelopen.

Johan Kalifa Bals speelde een tijdje mee in ‘De Buurtpolitie’. De voorbije twee weken moest hij met zijn vriendin Selina, die als verpleegster in een ziekenhuis werkt, in thuisquarantaine.

“Selina had last van hoofd- en spierpijn en koorts. We zijn dan naar het ziekenhuis gegaan en daar testte ze positief. Twee dagen daarna had ik ook prijs”, vertelt Johan Kalifa Bals in TV-Story. 

“Het verlies van mijn geur- en smaakzin vond ik het ergst. Ik proefde het verschil niet meer tussen pizza en spaghetti. Ook de geur van mijn douchegel rook ik niet meer. Alles was weg. Heel bevreemdend.”

De voorbije twee weken mochten ze niet naar buiten. “Twee weken verplicht in mijn kot blijven: ik vond dat niet fijn. Gelukkig hebben we een grote tuin. Elke dag probeerde ik daarin een wandeling te maken, maar zelfs dat was eigenlijk te vermoeiend.” 

“Voor boodschappen konden we rekenen op de hulp van mijn ouders. Zij kwamen om de drie dagen eten brengen, of gingen naar de apotheek. Maar omdat ze allebei eind de zeventig zijn, mochten we absoluut geen contact hebben en legden ze alles dus netjes voor onze voordeur. “

Volg ons nu ook op Instagram!