Willy Sommers “Je beseft dat het misschien slechter had kunnen aflopen, sindsdien bid ik elke dag”
PMN
Willy Sommers “Je beseft dat het misschien slechter had kunnen aflopen, sindsdien bid ik elke dag”
Foto: Photonews

Willy Sommers kan voorlopig niet meer optreden, maar heeft wel een andere bezigheid gevonden. Hij is radiopresentator geworden.

Willy Sommers was op bezoek bij Evi Hanssen in ‘Het Huis van Hanssen’. Daar was de zanger heel openhartig. “Elke avond voor ik ga slapen, begin ik te bidden”, zegt hij bij Joe. “Tot ik in slaap val. Soms kan dat wel tot een half uur duren.”

“Dat is een moment van bezinning voor mezelf. Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb en wat ik heb meegemaakt. Ik heb al twee keer een hartoperatie gehad. De eerste was vier jaar geleden.”

Hartritmestoornissen
“Ik had toen last van hartritmestoornissen. Ik heb dat toen gevoeld terwijl ik met de wagen aan het rijden was. Dat was écht heel vreemd. Het was precies alsof ik in zwijm zou vallen. Je voelt je plots heel zwak. Ik was op de snelweg in Duitsland en ik had het gevoel dat ik geen controle meer had over de wagen."

"Ik dacht dat ik een te kort aan suiker had, maar het bleef duren. Mijn vrouw Cindy zie dat ik naar de dokter moest gaan. Die zag niets in het bloed en zei dat ik naar de cardioloog moest. Professor Brugada zag meteen dat er iets mis en we iets moesten doen.”

“Plots kom je tot de vaststelling dat je motor begint te sputteren. Dan denk je wel van dat het misschien slecht had kunnen aflopen. Daarna ben ik beginnen bidden. Ik was het geloof toen een tijdje kwijt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.