Sasha Roosen ziet dat haar man Davy het niet makkelijk heeft: "Hij mist het enorm"

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Sasha Roosen en Davy Gilles zitten in hun kot. Wat zouden ze graag terug gaan optreden, maar het is nog altijd niet duidelijk of dit kan.

Sasha Roosen merkt op dat haar man Davy Gilles het wel zwaar heeft met de lockdown. "Voor Davy is het heel moeilijk geweest. Van elke dag op de baan op weg naar een optreden van De Romeo's of van Sasha & Davy naar een volledig lege agenda,” legt Sasha uit in ‘De Krant van West-Vlaanderen’. 

“Vooral het contact met de mensen is iets waar hij het moeilijk mee had en nog steeds heeft. Ik kan me al wat makkelijker opsluiten. En kan me ook goed bezighouden. We hebben natuurlijk ook geluk gehad met het mooie weer. We hebben een fijne tuin en de omgeving waar we wonen is prachtig."

"Het doet Davy deugd"
"Ik denk niet dat we ons al verveeld hebben. We hebben natuurlijk kinderen, die houden ons sowieso al goed bezig, haha ! Maar we hebben ook al veel in en rond het huis gedaan, veel opgeruimd en schoongemaakt : zolder, schuur etc. We kwamen ook op het idee om tijdens de lockdown elke dag live te gaan op Facebook en Instagram.”

“Niet alleen om de fans een hart onder de riem te steken, maar ook om ervoor te zorgen dat Davy weer wat sociaal contact had. Dat deed hem echt veel deugd. Na de versoepelingen gaan we nog altijd een aantal keer per week live. Zo hebben we elke vrijdagavond een Sasha & Davy and friends item, waarin we praten met bekende vrienden/collega's. Via een splitscreen kunnen de mensen deze leuke gasten ook zien. De reacties hierop zijn zo positief. Het is vooral heel erg leuk om te doen."