Jammer dat het niet lukte voor Laura Tesoro: “Ik heb het niet kunnen volhouden”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Sinds de start van de lockdown gebeurden er al heel wat versoepelingen. In het begin van de lockdown mochten we alleen maar essentiële verplaatsingen maken.

De start van de lockdown was ook het moment dat onze Vlaamse artiesten niet meer konden gaan optreden en hun tijd thuis moesten doorbrengen. Dat was bij Laura Tesoro niet anders. 

“In het begin van de lockdown heb ik meer aan sport gedaan”, vertelt Laura Tesoro aan Evy Gruyaert in ‘Start 2 Run’. “Het was een reden om bezig te blijven. Het was ook een reden om ‘s ochtends op te staan en te gaan lopen. Het wordt anders nogal snel luilekkerland, maar ik heb het niet kunnen volhouden.”

“Het was heel rustig tijdens de lockdown”, gaat Laura verder. “Normaal heb ik een heel chaotisch leven. Elke dag ziet er volledig anders uit en nu was elke dag redelijk hetzelfde en de agenda leeg. Het zorgde er wel voor dat ik wat meer rust had en dingen kon waar ik anders geen tijd voor had.”

“Zo had ik meer tijd om eten te maken. Anders eet je bijvoorbeeld tijdens de opnamen. Ik kook eigenlijk niet zoveel, maar het is wel iets dat ik tof vind om te doen. Dat is iets dat ik tijdens de lockdown veel meer gedaan heb.”

Volg ons nu ook Instagram!