Nathalie Meskens toont openlijk hoe ze borstvoeding geeft aan dochter Lima: “Zo gezellig, zo bijzonder, zo wonderlijk”
Nathalie Meskens toont openlijk hoe ze borstvoeding geeft aan dochter Lima: “Zo gezellig, zo bijzonder, zo wonderlijk”
Foto: Medialaan

Nathalie Meskens heeft een bezoek gebracht aan de kapper. Ook haar dochtertje Lima was erbij, en zij had duidelijk honger. Nathalie deelde dan ook een foto waarop ze borstvoeding geeft in de kappersstoel.

Bij de foto schrijft Nathalie fier hoe geweldig haar kleine dochter is. “Lima is echt een schatje!!! Ik loop echt over van verliefdheid. Ze is zo chill, zelfs hier bij de kapper. Als ze me vragen ‘is die altijd zo rustig?’ antwoord ik blozend en super fier ‘ja zenne’ terwijl ze uiteraard ook af en toe is van haar gat maakt als ze een hongertje heeft bv en “de pap”ni rap genoeg tot bij haar is.”

Nathalie geeft haar dochter borstvoeding, en van die momenten kan de presentatrice echt genieten. “hoe heerlijk is dat borstvoeden trouwens?? Ik had me er zo op verheugd en het is alles en meer van de zaligheid die ik me erbij had voorgesteld. Oké ja, die eerste weken zijn qua pijn aan de tepel met momenten de horror hel. Maar als de pijn eenmaal weg is...”

“Ik kan al wel janken bij het idee dat er een moment komt dat dit ooit stopt... zo gezellig, zo bijzonder, zo wonderlijk dat borstvoeden, en los van de eindeloze indrukwekkende voordelen dit heeft op de gezondheid en ontwikkeling van zowel je kind als jezelf... hoe gemakkelijk is dat? Altijd eten en drinken bij op perfecte temperatuur!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

UHLG afl. 4 ‘Lima en co: Corona uitgroei’ ’Lima is echt een schatje!!!Ik loop echt over van verliefdheid😍🥰Ze is zo chill,zelfs hier bij de kapper. Als ze me vragen ‘is die altijd zo rustig?’ antwoord ik blozend en super fier ‘ja zenne’ terwijl ze uiteraard ook af en toe is van haar gat maakt als ze een hongertje heeft bv en “de pap”ni rap genoeg tot bij haar is☺️hoe heerlijk is dat borstvoeden trouwens ??ik had me er zo op verheugd en het is alles en meer van de zaligheid die ik me erbij had voorgesteld.ok ja,die eerste weken zijn qua pijn aan de tepel met momenten de horror hel 😬😅ma als de pijn eenmaal weg is ...ik kan al wel janken bij het idee dat er een moment komt dat dit ooit stopt...zo gezellig,zo bijzonder,zo wonderlijk dat borstvoeden,en los van de eindeloze indrukwekkende voordelen dit heeft op de gezondheid en ontwikkeling van zowel je kind als jezelf ...hoe gemakkelijk is dat?altijd eten en drinken bij op perfecte temperatuur😇 #lima #10weeks #breastfeeding #ontheway met #CYBEXCloudZ 🙏🏻@cybex_global

Een bericht gedeeld door Nathalie Meskens (@nathaliemeskensofficial) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.