André Hazes openhartig over moeilijke band tussen Monique en zijn moeder Rachel: "Van beiden hou ik enorm veel, los van elkaar"

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
André Hazes is weer samen met Monique, en ook met zijn moeder Rachel heeft hij de plooien gladgestreken. Tussen Monique en Rachel is de relatie naar verluidt nooit echt geweldig geweest.

Veel mensen nemen aan dat Rachel vreemd opkeek toen haar zoon enkele maanden geleden weer samen was met Monique, maar volgens André Hazes was dat eigenlijk niet het geval. “Mensen uit haar omgeving hadden haar al gezegd dat we op een dag weer bij elkaar zouden komen”, zegt de zanger in Primo. “Ik merk aan mijn moeder dat ze wil dat ik gelukkig ben. Moest ik met de buurman thuiskomen, dan zou ze het nog goed vinden.”

Het is algemeen geweten dat Monique en Rachel niet de beste vriendinnen zijn. “Dat hoeft voor mij ook niet”, zegt André. “Ik zal altijd achter mijn vrouw staan. Van beiden hou ik enorm veel, maar wel los van elkaar. Ze zullen beiden aan mij ook niet vragen, je moet zus of je moet zo doen. Of dat en dat laten. Ik ben blij dat de band weer goed is. En zoals we nu leven, is voor iedereen goed.”