Willy Sommers over eerste ontmoeting met dochter Annemie: “Toen ze dat zei, dat was een fantastisch moment”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Willy Sommers heeft in de Qmusic-podcast ‘De 10 meest gegoogelde vragen over…’ openhartig verteld over de eerste échte ontmoeting met zijn dochter Annemie. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Annemie is Willy’s dochter uit een eerdere relatie met zangeres Truus, maar haar bestaan werd achttien jaar geheim gehouden voor het publiek. Ondertussen hebben vader en dochter elkaar in de armen gesloten, en halen ze de verloren tijd in.

“Ik dacht altijd dat ze op een dag wel aan mijn deur zou staan”, vertelt Willy Sommers in de podcast. “Ik heb dat dikwijls gehoopt. Door de geboorte van m’n dochter Luna, intussen 18 jaar geleden, is het verhaal in een stroomversnelling gekomen.”

Willy vertelde ook openhartig over de eerste ontmoeting met Annemie. “We hadden afgesproken om iets te gaan eten. Ik zat op een terrasje en zag haar aankomen. Ze bestelde een cola en de ijsblokjes in dat glas gingen heen en weer van de zenuwen. Ik heb meteen ook gezegd dat ze mij Willy of papa mocht noemen. Ze mocht zelf kiezen en ze zei dan meteen dat ze papa wou zeggen. Dat was een fantastisch moment voor ons samen.”