André Hazes neemt besluit over Monique: “Dat kan ik haar niet aandoen, dat is niet gepast”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
André Hazes en Monique Westenberg hebben samen één zoontje, André. In Primo vertelt de zanger dat hij en Monique graag een tweede kindje willen.

André Hazes en Monique hebben er nooit een geheim van gemaakt dat Monique via ICSI zwanger moet raken. “En ja, we hebben het erover. We zouden het onze zoon heel erg gunnen”, aldus André. “Moon en ik willen het zelf ook heel graag. Het gaat alleen niet vanzelf bij ons. Zo’n bevruchting moet wel lukken. Vorige zomer is het ook twee keer misgegaan. Het is wel iets waar je hele leven door overhoop ligt. Hormonaal is het heel pittig.”

“Het zou geweldig zijn als we nog een keer papa en mama mogen worden. Maar als Moon tegen mij zou zeggen dat ons leven goed is zo, dan heb ik er ook vrede mee. Als ik nog met iemand een kind zou willen, dan is het natuurlijk met mijn eigen vrouw.”

Een huwelijksaanzoek komt er voorlopig niet. “Er is zoveel gebeurd, dat ik het Monique niet kan aandoen om haar nu te vragen. Dat zou niet gepast zijn. Ik vind dat ik mij eerst nog moet bewijzen. Maar het gaat er zeker van komen. Want deze vrouw wil ik zien stralen in een trouwjurk. Dat verdient ze.”