Broer van Kate Middleton doet hoop opflakkeren onder de Britten: “Of zij en William voor een vierde kindje gaan?”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Voor Kate Middleton en Prins William was het een uitgemaakte zaak. Er zou geen vierde kindje meer komen. Vooral William zou drie kinderen meer dan voldoende vinden, Kate twijfelde. Met een opvallende uitspraak heeft de broer van Kate de Britten weer wat hoop gegeven dat er toch nog een royal baby komt. Dat schrijft TV Familie.

James Middleton, de broer van Kate, heeft zich in een interview met de Schotse tv uitgelaten over zijn zus. Hij kreeg de vraag of hij verwachtte nog eens nonkel te zullen worden. “Van mijn zus Pippa weet ik het zeker”, antwoordde James. “Zij wil zonder twijfel nóg een kindje. En Kate... Ik sluit het zeker niet uit.”

Volgens James kan de lockdown immers een vreemd e?ect hebben op mensen. “Zeker op jonge koppels. De kranten schrijven toch dat er dan maar twee mogelijkheden zijn? Ofwel komt er ambras van en gaan koppels uit elkaar, ofwel worden ze verliefder dan ooit en maken ze een kindje. Ik zie Kate en William niet uit elkaar gaan. Optie twee lijkt een veel grotere kans te maken bij hen.”

James maakte waarschijnlijk maar een grapje, maar zijn woorden geven de Britten wel hoop. In gokkantoren over het Kanaal wordt nu gegokt of Kate en William nog een vierde kindje zullen krijgen, en men zet al geld in op het geslacht en een eventuele geboortedatum van de koninklijke spruit.

Royaltywatcher Jonny Dymond denkt echter niet dat Kate en William hun gezin nog zullen uitbreiden. “William is er de man niet naar om op beslissingen terug te komen”, zegt hij. “In die zin lijkt hij op de Queen. Hij en Kate zullen het onderwerp wel vaak en grondig besproken hebben. Zo’n lockdown zal hen niet meteen van gedacht doen veranderen. Ja, ze hebben nu wat minder omhanden. Maar om ervan uit te gaan dat ze dan maar een kindje zullen maken... Nee.”