An Lemmens deelt zeer mooie foto van haar overleden ‘liefste vriendin’ Arya: “Ze laat een onwezenlijke leegte achter”
An Lemmens deelt zeer mooie foto van haar overleden ‘liefste vriendin’ Arya: “Ze laat een onwezenlijke leegte achter”
Foto: Instagram

An Lemmens meldt het droevige overlijden van haar trouwe hond Arya. De presentatrice zag het afscheid aankomen, maar het komt nog steeds aan als een zware klap. An krijgt veel woorden van troost.

Om Arya te eren heeft An Lemmens op Instagram een mooie foto van haar gedeeld. “Wat een onwezenlijke leegte laat onze liefste vriendin achter. We missen haar verschrikkelijk”, schrijft An erbij. “Ik troost me met de gedachte dat Arya en Sansa nu herenigd zijn en terug samen kunnen knuffelen.”

De presentatrice bedankt iedereen voor de lieve berichten en steunbetuigingen die ze krijgt. “Ik ga later nog een uitgebreidere post doen, er is nog zoveel wat ik over haar wil zeggen, en wat ik mensen wil meegeven voor ze impulsief een pup gaan kopen bij een broodfokker.”

“Net zoals mijn andere overleden hondjes heeft ook Arya een boodschap die ik verder wil uitdragen. Maar voor nu ben ik nog even te verdrietig en moeten we het afscheid rustig onder ons een plaats kunnen geven”, besluit An.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een onwezenlijke leegte laat onze liefste vriendin achter. We missen haar verschrikkelijk. Ik troost me met de gedachte dat Arya en Sansa nu herenigd zijn en terug samen kunnen knuffelen ❤️ Bedankt voor al jullie lieve berichtjes ❤️ Ik ga later nog een uitgebreidere post doen, er is nog zoveel wat ik over haar wil zeggen, en wat ik mensen wil meegeven voor ze impulsief een pup gaan kopen bij een broodfokker. Net zoals mijn andere overleden hondjes heeft ook Arya een boodschap die ik verder wil uitdragen. Maar voor nu ben ik nog even te verdrietig en moeten we het afscheid rustig onder ons een plaats kunnen geven 🙏🏻

Een bericht gedeeld door 𝔸ℕ 𝕃𝔼𝕄𝕄𝔼ℕ𝕊 (@anlemmensofficial) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.