VTM

Gunther Levi en zijn vrouw Charlotte maken positieve voornemens: “Dat zijn we nu echt wel van plan”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Gunther Levi staat weer op de set van ‘Familie’. Ook zijn vrouw Charlotte is weer aan het werk, en dat stemt de acteur blij.

“Haar bedrijf dat mode distribueert draait vrij goed”, vertelt Gunther Levi over zijn vrouw in TV Familie. “Alle omstandigheden in acht genomen natuurlijk. Want de eerste weken van de lockdown lag haar zaak stil. Gelukkig hebben veel winkeliers inventief gereageerd en creatief naar oplossingen gezocht. Er werden heel wat webshops opgestart die onze merken verdelen. En de actie ‘Koop Lokaal!’ heeft effect gehad!”

Ook Gunthers vrouw heeft omzetverlies geleden, net als een heleboel andere zelfstandigen. “Maar het was gelukkig niet dramatisch”, aldus Gunther. “Charlotte en ik hebben er de voorbije weken het beste van proberen te maken en hebben deze coronaperiode tot nu toe relatief goed overleefd.”

Toch zijn Gunther en Charlotte uiteraard blij dat de crisis stilletjes aan wegebt. “We snakken er allebei naar om de draad weer op te pikken en er weer helemaal te kunnen invliegen. En dat zijn we ook absoluut van plan!”