‘Nancy’ heeft geweldig nieuws voor de fans van ‘Thuis’ (en ook Kelly Pfaff en Willy Sommers doen mee)

door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
‘Thuis’ stopte dit seizoen noodgedwongen veel vroeger dan gepland. Om de vier lange maanden zonder de soap te overbruggen, verwennen de makers de fans regelmatig met iets leuks. Op Radio 2 werd de audioreeks ‘Ik, Karin’ uitgezonden, waarin het personage Karin Baert centraal stond. Vanaf volgende week dinsdag vervoert Nancy bijzondere gasten in ‘Taxi Nancy’ op MNM. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

‘Taxi Nancy’ is een zesdelige reeks, waarin Nancy een verscheidenheid aan bekende Vlamingen tot op hun bestemming brengt. Kelly Pfaff, Willy Sommers, Steven Van Herreweghe, politicus Conner Rousseau, Maarten Cop en Justien Odeurs nemen plaats in haar taxi en voeren interessante gesprekken met de vrolijke taxivrouw.

De audioreeks ‘Ik, Karin’ was zo’n groot succes, dat de makers van ‘Thuis’ besloten de fans nog meer te verwennen. Ann Pira, die Nancy vertolkt, vond het alvast een toffe ervaring. “Ik vind het heel fijn om via Nancy mensen te mogen interviewen, want het is ongelofelijk wat zij allemaal los kan krijgen. Ik merk ook dat ik als Nancy veel meer durft vragen aan de gasten dan als Ann, omdat ik mij achter haar kan verschuilen.”

Benieuwd wat haar bekende gasten Nancy allemaal hebben toevertrouwd. De reeks is vanaf dinsdag 9 juni te beluisteren op MNM.

Tags ann pira r24