Koen Crucke herstelt van ingrijpende operatie

door: Redactie
Koen Crucke herstelt momenteel van een heupoperatie. Enkele maanden geleden kreeg de artiest last van zijn heup. De dokter raadde hem toen al een operatie aan, maar omwille van zijn drukke agenda wilde Koen daarmee wachten.

Nu zijn agenda leeg is, is Koen Crucke toch onder het mes gegaan. Dat vertelt hij in TV Familie. “Het is ook een geschikte periode om te revalideren, hé. Ik had de operatie eigenlijk uitgesteld voor de ‘Samson en Gert’-shows en de musical ‘La cage aux folles’. Want zo’n revalidatie vergt minstens enkele weken. Maar bij mij zal het zo lang niet duren, hoor.”

Koen verwacht dat zijn revalidatie vlot zal verlopen. “Ik sport nog regelmatig, zie je.’t Zal sowieso ook sneller gaan dan bij m’n eerste heup zes jaar geleden. Toen woog ik 48 kilo méér, en die moest ik meesleuren, hé. Nu kan ik veel vlotter bewegen.”

De ingreep aan zijn heup was best ingrijpend. “Ze steken onder lokale verdoving titanium in je heup. Ik heb een spuit in m’n rug gekregen waardoor ik verdoofd was van m’n tepels tot m’n tenen. Ik voelde dus gelukkig niets. En de operatie is goed verlopen.”