An Lemmens heeft heel droevig nieuws over één van haar honden
An Lemmens heeft heel droevig nieuws over één van haar honden
Foto: Photonews

An Lemmens heeft triest nieuws te melden. Het gaat over haar hond Arya.

Enkele weken geleden deelde An Lemmens op Instagram een aangrijpend bericht over haar hond Arya, een senior Napolitaanse mastiff. De presentatrice besefte dat Arya er niet lang meer zou zijn en dat het afscheid er zat aan te komen.

“Eigenlijk trekt Arya het niet meer om op wandeling te gaan. Maar ze is zò droevig als ze alleen moet blijven. Dus nemen we haar mee een blokje om. Stapje per stapje, op haar tempo. Tegen dat we thuis zijn, merk je dat ze uitgeput is. Fysiek zit ze op haar grens, maar mentaal heeft ze er zoveel deugd van”, schreef An Lemmens toen bij een foto met aan haar rechterzijde Arya.

“Dat beestje heeft in haar leven zoveel pijn gehad. Ze is nu blind, half doof, haar hartje loopt op z’n einde, haar poten zijn kapot, en volgende week moeten we weer naar de dierenarts voor haar nieren. Ik besef dat het afscheid er zit aan te komen. Ik hoop dat ze zelf stilletjes vertrekt zodat ik die hartverscheurende beslissing niet moet nemen. Maar ik hoop ook dat ze, zolang ze ‘t kan, nog bij ons wil blijven.”

Donderdag meldde de presentatrice dat Arya overleden is. An deelde een foto waarop Arya’s poot in de handen van haar baasjes rust. “De liefste”, schrijft An erbij, met een gebroken hartje. De presentatrice krijgt veel steunbetuigingen van haar volgers op Instagram en Facebook.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De liefste 💔

Een bericht gedeeld door 𝔸ℕ 𝕃𝔼𝕄𝕄𝔼ℕ𝕊 (@anlemmensofficial) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eigenlijk trekt Arya het niet meer om op wandeling te gaan. Maar ze is zò droevig als ze alleen moet blijven. Dus nemen we haar mee een blokje om. Stapje per stapje, op haar tempo. Tegen dat we thuis zijn, merk je dat ze uitgeput is. Fysiek zit ze op haar grens, maar mentaal heeft ze er zoveel deugd van. En dan dat lieve kwispeltje als je haar lieve woordjes toespreekt ❤️ Dat beestje heeft in haar leven zoveel pijn gehad. Ze is nu blind, half doof, haar hartje loopt op z’n einde, haar poten zijn kapot, en volgende week moeten we weer naar de dierenarts voor haar nieren. Ik besef dat het afscheid er zit aan te komen. Ik hoop dat ze zelf stilletjes vertrekt zodat ik die hartverscheurende beslissing niet moet nemen. Maar ik hoop ook dat ze, zolang ze ‘t kan, nog bij ons wil blijven ❤️🙏🏻 #Arya #Mastino #napolitano #neo #mastiff #seniordog #rescuedog #shelterdog #adopt #adoptdontshop #dontshopadopt #buddy #mutt #blackdog #mixedbreed #kelpie #shepherd

Een bericht gedeeld door 𝔸ℕ 𝕃𝔼𝕄𝕄𝔼ℕ𝕊 (@anlemmensofficial) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.