VTM

Drastisch besluit van Damiano uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik neem afscheid”

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Damiano Fiore kennen we nog uit ‘Blind Getrouwd’. De personal coach was toen getrouwd met Wendy, maar helaas bleef hun huwelijk niet duren.

Op Instagram laat Damiano weten dat hij even afscheid neemt van het sociale netwerk, om zich toe te leggen op die dingen in het leven waar zijn hart ligt. Hij doet dat met een inspirerende tekst. “Onthoud dat daar waar je hart is, ook de rijkdom zit”, begint Damiano zijn aankondiging.

“Luister naar je hart, want daar waar je hart is ligt ook je grootste rijkdom. Waar vind jij je geluk? Waar roept je hart naar uit? Alleen als we erkennen wat onze hartekreet is zullen we de grootste rijkdommen vinden. Dit zijn de schatten die echte vreugde en geluk in ons leven brengen.”

“Er bestaat niet zoiets als te oud of te jong als het gaat om het najagen van je dromen. Er is ook niet zoiets als een goed of een verkeerd moment. Het is gewoon een kwestie van beslissen wat je wilt doen en de nodige stappen ondernemen om daar te komen.”

“Daarom neem ik even afscheid van Instagram tot in Januari 2021 om me wat meer toe te leggen op de kleine dingen en wat creatief te kunnen zijn want Instagram geeft me regelmatig stress en ben niet beschaamd om dit toe te geven.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#seeyouin2021 Onthoud dat daar waar je hart is, ook de rijkdom zit Luister naar je hart, want daar waar je hart is ligt ook je grootste rijkdom. Waar vind jij je geluk? Waar roept je hart naar uit? Het kan een beroep, een hobby, een persoon of een levensstijl zijn; alleen als we erkennen wat onze hartekreet is zullen we de grootste rijkdommen vinden. Dit zijn de schatten die echte vreugde en geluk in ons leven brengen. Wie ooit het boek de alchemist heeft gelezen herkent dit vast en zeker en het blijft nog steeds mijn lievelingsboek. Er bestaat niet zoiets als te oud of te jong als het gaat om het najagen van je dromen. Er is ook niet zoiets als een goed of een verkeerd moment. Het is gewoon een kwestie van beslissen wat je wilt doen en de nodige stappen ondernemen om daar te komen en daarom neem ik even afscheid van Instagram tot in Januari 2021 om me wat meer toe te leggen op de kleine dingen en wat creatief te kunnen zijn want Instagram geeft me regelmatig stress en ben niet beschaamd om dit toe te geven. Ik blijf volop actief met OROHEALTH dus twijfel zeker niet om me via de website een bericht te sturen moest je een vraag hebben. Tot in 2021 en all the best! ???‍??????

Een bericht gedeeld door Damiano Fiore ? (@damianofiore7) op