Goedele Liekens heeft vermoeden over lockdownfeestje: ”Ze wisten het wel heel snel”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Goedele Liekens haar dochter Merel was aanwezig op een illegaal lockdownfeestje in Sint-Truiden. De bal ging aan het rollen toen de auto van Goedele voor de villa werd opgemerkt.

Goedele Liekens is verrast dat de zaak zo snel in de pers kwam. Ze vermoedt dat er ergens een lek naar de pers is geweest. “Dat kan alleen door een lek bij de politie gebeurd zijn”, zegt zij in Dag Allemaal. 

“Ik heb dan ook klacht ingediend bij Comité P. Wat ik niet wist, is dat er dan automatisch ook een zaak wordt geopend bij de correctionele rechtbank wegens schending van het beroepsgeheim. Ze nemen dit dus zeer ernstig.”

"Kwartier later stond mijn naam al online"
Maar misschien hadden de buren Goedele haar auto herkend? “Dat is wel een heel slechte uitvlucht, hoor. Ten eerste, je zag hem vanop straat niet staan, hij stond achter een gesloten hek. En áls ze de auto hadden herkend, wisten ze ook dat Merel of haar vriend de aanwezigen waren, want ik rij nooit met die auto.” 

“Toch is het mijn naam die ‘gelekt’ werd als aanwezige. Wel kan er ook gelekt zijn bij de dispatching, die namen opzoekt die bij nummerplaten horen. Een kwartier na dat checken stond mijn naam online.”

Volg ons nu ook op Instagram!