Goedele Liekens heeft vermoeden over lockdownfeestje: ”Ze wisten het wel heel snel”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Goedele Liekens haar dochter Merel was aanwezig op een illegaal lockdownfeestje in Sint-Truiden. De bal ging aan het rollen toen de auto van Goedele voor de villa werd opgemerkt.

Goedele Liekens is verrast dat de zaak zo snel in de pers kwam. Ze vermoedt dat er ergens een lek naar de pers is geweest. “Dat kan alleen door een lek b? de politie gebeurd z?n”, zegt z? in Dag Allemaal. 

“Ik heb dan ook klacht ingediend b? Comité P. Wat ik niet wist, is dat er dan automatisch ook een zaak wordt geopend b? de correctionele rechtbank wegens schending van het beroepsgeheim. Ze nemen dit dus zeer ernstig.”

"Kwartier later stond mijn naam al online"
Maar misschien hadden de buren Goedele haar auto herkend? “Dat is wel een heel slechte uitvlucht, hoor. Ten eerste, je zag hem vanop straat niet staan, h? stond achter een gesloten hek. En áls ze de auto hadden herkend, wisten ze ook dat Merel of haar vriend de aanwezigen waren, want ik r? nooit met die auto.” 

“Toch is het m?n naam die ‘gelekt’ werd als aanwezige. Wel kan er ook gelekt z?n b? de dispatching, die namen opzoekt die b? nummerplaten horen. Een kwartier na dat checken stond m?n naam online.”

Volg ons nu ook op Instagram!