VTM

Nick geeft zijn mening over de nieuwe relatie van zijn ex-man Christophe: “Zou raar zijn als ik dat zou denken”

door: PMN
Afbeelding bron: VTM/Blind Getrouwd
Christophe Ramont heeft een nieuwe relatie. Die maakte hij gisteren bekend. Hij is nu samen met Carl.

Iedereen gunt Christophe het van harte, al blijft het natuurlijk wel jammer dat het niets geworden is tussen hem en Nick in ‘Blind Getrouwd’. Die laatste had geen gevoelens voor hem.

“Toen ik met Christophe brak, was dat een beslissing die ik met heel mijn hart genomen heb. Het zou raar zijn mocht ik nu denken: ‘Toeme, nu ben ik hem kwijt!’. “Tussen Christophe en mij bleek de noodzakelijke klik er uiteindelijk niet te zijn, en dat is de reden waarom ik een stap opzij heb gezet”, legt Nick Laenen uit in TV-Familie

“Maar zoals ik Christophe toen heb gezegd: ik gun hem 400% iemand die écht bij hem past. Iemand die hem echt gelukkig kan maken. Ik vind dat ze uiterlijk heel goed bij elkaar passen. En ook qua karakter past Carl wellicht beter bij Christophe dan ik. Hij is een veel rustiger type. Ik ben heel actief, altijd druk. Christophe heeft meer iemand nodig bij wie hij rust vindt. Carl is zo iemand, denk ik.”

Vaak contact
Nick en Christophe hebben nog vaak contact met elkaar. “Niet fysiek, natuurlijk”, gaat Nick verder. “Dat lukt niet door corona. Daarom heb ik Carl nog niet persoonlijk ontmoet. Christophe en ik whatsappen
veel. En we bellen elkaar zo om de paar dagen. Ook al zijn we niet getrouwd gebleven, Christophe en ik hebben een hechte band. Da’s ook logisch, denk ik”.

“Alleen Christophe kan inschatten hoe ik me voelde tijdens ‘Blind Getrouwd’, en vice versa. Al die emoties die we samen beleefd hebben... Dat smeedt een bijzondere band. We hebben in die periode - en ook toen het allemaal werd uitgezonden echt veel aan elkaar gehad. Dus ik denk dat ik mag zeggen dat onze vriendschap heel sterk is."