Christophe over nieuwe relatie: "Dan is er weinig mentale ruimte voor zo'n gevoelens"
PMN
Christophe over nieuwe relatie: "Dan is er weinig mentale ruimte voor zo'n gevoelens"
Foto: Instagram

Christophe heeft met Carl een nieuwe vriend gevonden. Ze leerden elkaar kennen via een gemeenschappelijke vriend tijdens een feestje.

“Het was zeker niet de bedoeling om de liefde te gaan zoeken op dat feestje. Maar de wederzijdse aantrekkingskracht was duidelijk vanaf het eerste moment dat we elkaar zagen. Ik was daar zelf heel verrast door”, legt Christophe Ramont uit in Dag Allemaal. 

“Na bijzonder intensieve maanden heb je eigenlijk weinig mentale ruimte voor zulke gevoelens, maar het had weinig zin om mij ertegen te verzetten. Een paar dagen later spraken we al af om iets te gaan eten. En dan mag je beginnen met te vertellen dat je zopas aan ‘Blind Getrouwd’ hebt deelgenomen.”

Carl was wel geschrokken. “We hebben dan toch beslist om samen naar die uitzendingen te kijken. Dat was belangrijk, om het verhaal daarrond te kunnen doen en de emoties wat op te vangen. Aan beide zijden overigens, want voor mij was het een herbeleven van een intens parcours”.

“Voor Carl was het toekijken hoe je nieuwe liefde gevoelens heeft voor een ander. In zijn plaats zou ik het daar veel moeilijker mee hebben gehad, maar Carl keek vooral vooruit. Elke aflevering die gepasseerd was, was opnieuw een stap dichter bij het einde.”

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.