Sam De Bruyn is er kapot van nadat wolf zijn kippen doodgebeten heeft: “Ik was fucking hard fan van die beesten”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het pinksterweekend kent voor radiopresentator Sam De Bruyn een triest einde. Een vos heeft zijn kippen aangevallen.

“Dit weekend hebben we veel te vroeg afscheid moeten nemen van onze kipjes ? Ik ben er mij zeer bewust van dat er op dit moment dingen gebeuren in de wereld die een miljard keer erger zijn. Maar ik was fucking hard fan van die beesten ???”, legt Sam De Bruyn uit op zijn Instagram. 

“Vorig jaar adopteerden we het olijkste kippentrio van Vlaanderen, uit een legbatterij. Sinds de hitte van de paasvakantie lieten we hen naar hartelust vrij door de volledige tuin scharrelen. Meer schaduw en meer ruimte dan in hun kippenren. Die vrijheid heeft hen nu het leven gekost. 
Na meerdere mislukte pogingen heeft een vos zich toch een weg in onze tuin weten graven.” 

"Alleen een hoop pluimen blijven achter"
“Kip Zuhal is meegenomen. Enkel een hoop pluimen bleven achter. Kip Hilde (mijn lievelings) kon nog vluchten, maar overleed aan haar verwondingen, op de plek waar ze ons elke ochtend kwam groeten. Enkel kip Lydia heeft de laffe aanval overleefd, maar blijft zwaar getraumatiseerd en alleen achter ?”

“Om het met de gevleugelde woorden van mijn schoonbroer te zeggen: May they roost in peace ?? En nu weer over naar de orde van de dag: FUCK RACISM! “

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dit weekend hebben we veel te vroeg afscheid moeten nemen van onze kipjes ? Ik ben er mij zeer bewust van dat er op dit moment dingen gebeuren in de wereld die een miljard keer erger zijn. Maar ik was fucking hard fan van die beesten ??? Vorig jaar adopteerden we het olijkste kippentrio van Vlaanderen, uit een legbatterij. Sinds de hitte van de paasvakantie lieten we hen naar hartelust vrij door de volledige tuin scharrelen. Meer schaduw en meer ruimte dan in hun kippenren. Die vrijheid heeft hen nu het leven gekost. Na meerdere mislukte pogingen heeft een vos zich toch een weg in onze tuin weten graven. Kip Zuhal is meegenomen. Enkel een hoop pluimen bleven achter. Kip Hilde (mijn lievelings) kon nog vluchten, maar overleed aan haar verwondingen, op de plek waar ze ons elke ochtend kwam groeten. Enkel kip Lydia heeft de laffe aanval overleefd, maar blijft zwaar getraumatiseerd en alleen achter ? Om het met de gevleugelde woorden van mijn schoonbroer te zeggen: May they roost in peace ?? En nu weer over naar de orde van de dag: FUCK RACISM! ???????????

Een bericht gedeeld door Sam De Bruyn (@sam_debruyn) op