Valerie De Booser over relatie met haar nieuwe vriend: “De vlinders doen mij deugd”
PMN
Valerie De Booser over relatie met haar nieuwe vriend: “De vlinders doen mij deugd”
Foto: Instagram

Valerie De Booser heeft na haar breuk met Koen Wauters sinds kort een nieuwe vriend. Ze zijn intussen enkele maanden samen.

“De vlinders in mijn buik doen deugd”, reageert Valerie De Booser in Nina. “Ik herleef een beetje. Ik herontdek mezelf. Mijn mama had ik al apart op de hoogte gebracht.”

“Maar eerlijk? Ik had het liever nog even onder ons gehouden. Maar de pers was erachter gekomen. Dan kan je twee zaken doen: een spelletje spelen en het ontkennen of het gewoon toegeven. Ach, het is wat het is.”

“Ik heb moeten leren om opnieuw écht alleen te zijn met mezelf. Ik was zo lang gewend met een heel gezin samen te wonen. Als ik nu alleen thuis ben, ben ik ook écht alleen. Ik kan dan intens genieten van goede muziek of van een afhaalmaaltijd in de zetel.”

“Het zijn heel simpele dingen waar ik vroeger niet bij stil stond. Op een bepaalde manier leer ik mezelf opnieuw graag zien, denk ik. Is het gezond om nu al een nieuwe relatie te starten? Ik weet het niet. Het is me gewoon overkomen. We hebben elkaar iets voor de lockdown via een gemeenschappelijke vriend leren kennen. Ik ben gewoon blij, denk ik, dat ik alles nog eens kan voelen en meemaken.”

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.