Kato kan lastige periode afsluiten: “Het is moeilijk geweest, maar dit gebeurde er toen ik Tom leerde kennen”

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Kato heeft haar biologische vader nooit gekend. Die vertrok bij haar moeder toen ze nog heel jong was.

Kato Callebaut haar jeugd was turbulent. Intussen heeft ze warmte gevonden bij Tom Dice. “Vanaf het moment dat ik Tom leerde kennen, is alles in de plooi gevallen. Zijn familie beschouw ik nu bijna als de mijne”, legt de zangeres uit in Dag Allemaal.

“Toen ik hen leerde kennen, zo’n twee jaar geleden, merkte ik meteen dat Tom, zijn ouders en broers een hele hechte familie vormen. Iets wat ik niet echt gekend heb. Het was leuk om daarin terecht te komen. Ik heb het gevoel dat zijn ouders me heel graag zien. Ze steunen mij en ik kan op hen terugvallen. We hebben ook goede vrienden die een deel van de familie geworden zijn. Ook daar heb ik enorm veel aan. Je kiest zelf met wie je omgaat.”

Samen met Tom vormt Kato ‘The Starlings’. Ze hebben ook een plaat uit. “Ik wil vooral tonen dat ik sterker uit die moeilijke periode gekomen ben. Ik hoop dat ik andere mensen die in dezelfde situatie zitten of gezeten hebben, een hart onder de riem kan steken. Hen het gevoel kan geven dat ze niet alleen zijn”, gaat Kato verder.