Gert Verhulst verbaasd door zijn kinderen Viktor en Marie: “Dat heeft mij echt verrast van hen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Gert Verhulst heeft er een succesvol ‘Gert Late Night’-seizoen opzitten. Ook zijn kinderen Viktor en Marie lieten zich opmerken.

Gert Verhulst is al lang niet meer de enige bekende Vlaming binnen zijn gezin. Ook zijn kinderen Viktor en Marie verschijnen in de media én zijn heel populair. Marie speelde mee in Ghost Rockers en is natuurlijk ook het nieuwe baasje van Samson.

Viktor werkte eerst achter de schermen, maar verschijnt steeds meer in beeld. Hij maakte vorig jaar de dansvloer onveilig in ‘Dancing with The Stars’ en zijn lockdown-vlogs werden al miljoenen keren bekeken.

Voor Gert is het toch enigszins verwonderlijk dat Viktor en Marie ook mediafiguren geworden zijn. “Ik was verrast toen m?n kinderen toch nog allebei in de showbizz terechtkwamen, omdat dat niet hun grote droom was. Dat is pas en cours de route gegroeid”, zegt hij in Dag Allemaal.

Voor zijn dochter Marie had Gert een andere toekomst voor ogen. “Iets met koken ofzo, omdat ze zo graag eet. Iets praktisch in elk geval, omdat ze redelijk handig is.”