Monique Westenberg bijt fel van zich af na kritiek op sociale media

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Monique Westenberg prees enkele dagen geleden een product aan op Instagram. Haar volgers waren daar niet van gediend, met heel wat commentaar tot gevolg. Dat schrijft de Nederlandse Story.

Monique Westenberg maakt reclame voor supplementen die haar zouden geholpen hebben om enkele kilo’s kwijt te geraken. “Vorig jaar november belde ik, een oliebol etende, naar New Fysic. Ik wilde heel graag een paar kilo afvallen maar wat ik nog belangrijker vond: ik wilde wat lekkerder in mijn vel zitten. Zowel lichamelijk als geestelijk”, laat de blondine onder andere weten.

Met haar 640.000 volgers op Instagram is Monique echt wel een ‘influencer’ te noemen. Voor hen is het normaal om producten aan te prijzen, waar ze dan een vergoeding of korting voor krijgen. Maar verschillende volgers van Monique zijn daar niet mee gediend.

“Jammer dat je overal zo’n reclame voor maakt”, reageren dan ook verschillende mensen. Monique bijt daarop fel van zich af: “Ik doe dat niet ‘overal’ voor. Alleen de producten waar ik zelf achter sta en nog leuker, andere mensen, door mijn grote bereik, kennis mee kan laten maken zodat zij er ook blij van kunnen worden. Het is ook een groot gedeelte gunnen en dat voelt voor mij goed.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vorig jaar november belde ik, een oliebol etende, naar @NewFysic. Ik wilde heel graag een paar kilo afvallen maar wat ik nog belangrijker vond: ik wilde wat lekkerder in mijn vel zitten. Zowel lichamelijk als geestelijk. Een paar dagen later had ik een intake en vanaf het eerste moment voel ik me goed bij deze methode. Ik ga regelmatig naar mijn coach en dat geeft een stok achter de deur. Via de NewFysic website kan ik steeds weer nieuwe lekkere ideee?n voor recepten op doen (die makkelijk en snel te maken zijn, want ik ben niet zo’n keuken princess), en daarbij neem ik dagelijks de supplementen. En wil ik dan toch een keer ‘los’ gaan, is dat geen ramp. Ik neem dan een NoRegret supplement en pak het daarna gewoon weer op. De gewenste kilo’s gingen er snel af, maar het is een lifestyle geworden. Het lukt me nu om op mijn gewenste gewicht te blijven e?n… ik voel me energiek en fit. Vooral in deze onrustige tijd waarin iedereen gezond probeert te blijven merk ik hoe fijn dit voelt. Dus…doen jullie mee? Wanneer je nu met een 4-weken pakket start mag ik een NoRegret cadeau geven. Ook krijg je de mogelijkheid jouw pakket later te betalen. Plan een gratis intake bij een van de 37 vestigingen in Nederland of begin meteen online www.newfysic.nl. In de webshop kun je de code samenmetmonique invullen bij het afrekenen en in de vestiging ontvang je het gratis product op vertoon van dit bericht. Succes! #newfysic #natuurlijkvaljeaf #moonscollab

Een bericht gedeeld door ??????? ????? (@moniquenoell) op