Valerie De Booser schept duidelijkheid over hoe en wanneer ze haar nieuwe vriend heeft leren kennen: “Het is me gewoon overkomen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Valerie De Booser heeft sinds een paar maanden een nieuwe vriend. De gelukkige is Dirk De Witte, een vastgoedinvesteerder uit Antwerpen.

In het magazine Nina vertelt Valerie De Booser dat de vlinders in haar buik deugd doen. “Ik herleef een beetje. Ik herontdekt mezelf. Alles verloopt heel naturel. Mijn mama had ik al apart op de hoogte gebracht. Ik had het liever nog even onder ons gehouden. Maar de pers was erachter gekomen en dan kan je twee zaken doen: een spelletje spelen en het ontkennen of gewoon toegeven. Ach, het is wat het is.”

De zware liefdesbreuk met Koen Wauters heeft Valerie nog niet helemaal verwerkt. “Het is niet omdat ik iemand leren kennen heb dat ik er volledig overheen ben. Dat is onmogelijk” aldus Valerie. “Is het gezond om dan al met een nieuwe relatie te beginnen? Wie zal het zeggen.”

“Ik had gedacht dat ik heel lang alleen zou blijven. Maar het is me gewoon overkomen. We hebben elkaar iets voor de lockdown heel toevallig leren kennen via gezamenlijke vrienden. Ik ben gewoon blij, denk ik, dat ik dit alles nog eens kan voelen en meemaken. En ik kan met Dirk goed praten over alles. Dat helpt ook wel een beetje bij de verwerking.”