Vrienden maken zich grote zorgen om prins Harry: “Hij voelt zich compleet verloren”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Om de rust en het geluk van hun gezin te beschermen, verlieten prins Harry en Meghan Markle het Verenigd Koninkrijk. Na een kort verblijf in Canada, wonen ze nu in een villa in Los Angeles. Insiders zouden zich echter zorgen maken om de prins. Zij beweren dat hij zich verloren voelt, en vrezen zelfs dat hij opnieuw in een depressie belandt. Dat schrijft De Nederlandse Story.

In het magazine Tatler schrijft biografe Angela Levin dat “Harry bitter geworden is en continu gestresst overkomt”. Angela kent prins Harry erg goed, omdat ze voor het schrijven van een biografie een jaar lang met hem heeft opgetrokken. De schrijfster leerde hem naar eigen zeggen kennen als een “charismatische en grappige man”, maar heeft de voorbije maanden “een enorme verandering in zijn doen en laten” vastgesteld. Volgens Angela heeft Harry heeft alleen maar afscheid van zijn koninklijke leven en zijn vaderland genomen om echtgenote Meghan Markle gelukkig te maken.

Ook Jane Goodall, een persoonlijke vriendin van Harry, vertelde vorige maand in een interview met Radio Times over eventuele moeilijkheden bij de prins. “Ik heb geen idee hoe zijn carrière eruit gaat zien, maar ik heb nog contact. Ik denk wel dat hij het leven een beetje lastig vindt nu”, vertelde ze.

Andere personen dicht bij Harry zeggen onomwonden dat hij zich compleet verloren voelt in Amerika zonder vrienden, familie en werk. Hij zou het heel erg vinden dat hij door zijn stap terug binnen de Britse koninklijke familie, ook al zijn militaire posities moest neerleggen.

“Harry heeft aan vrienden verteld dat hij het leger en zijn militaire taken mist. Hij mist de kameraadschap onder de strijdkrachten,’ vertelt een insider aan The Telegraph. “Hij zegt zijn vrienden dat hij nog steeds niet kan geloven dat dit is gebeurd. Hij kan niet geloven dat zijn leven zo op zijn kop is gezet." Vrienden van Harry maken zich oprecht zorgen. Zij vrezen zelfs dat een nieuwe depressie op de loer ligt.